Våra byggtjänster


Med kundfokus i centrum och tillgång till spetskompetens inom varje byggdel i ett byggprojekt, ska du känna trygghet att anlita oss.

Installation av solceller

installation av solceller på taket

Vi erbjuder kunder installation av solceller på taket.
Låt oss fixa inköpet och installationen av solceller på taket. Du har rätt till en skattereduktion för material och arbete på 15 %. Vänta inte med att investera i grön teknik. Att investera i solceller idag är en investering som sparar pengar åt dig.


Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi erbjuder kunder badrumsrenovering i Göteborg.
Sedan 1970-talet har antalet hem med inte bara ett, utan två eller tom tre badrum ökat drastiskt. Även ett badrum som begränsas av rummet de installeras i kan se mer tilltalande ut och kännas mycket bättre tack vare innovativa lösningar för beslag, intelligent design, små personliga detaljer och lämpliga färgscheman.

En av de bästa investeringarna man kan göra i sitt hem, är att bygga till ett andra badrum. Eller för den delen, göra om ett befintligt badrum så att det blir mer än ett utrymme man bara vill in och ut från så fort som möjligt. Även om man inte planerar att sälja sin bostad så är en renovering av badrum något som kan tillföra en ny dimension av trevnad i ett hem.


Bygga uterum

uterum

Låt oss bygga ett uterum och inglasade altaner för dig.
Visste du att Inget bygglov behövs för mindre uterum? När du bygger ett uterum som är mindre än 15 m² och max höjd på 3 m behöver du inget bygglov. Det är också okey att bygga ett fristående uterum upp till 25 m² med en nockhöjd på max 4 m. Att bygga ett uterum är inte helt problemfritt. Vilken lutning ska man ha på taket? Ska man sätta in skjutdörrar eller fasta glaspartier? Oavsett vad du bestämmer dig för kan vi hjälpa dig med att ta fram bästa möjliga lösning efter dina förutsättningar.

Ett uterum förenklat består av glas och aluminium som byggnadsmaterial. Aluminium bär upp konstruktionen och ramar in glaskassetterna. Man kan självklart också ha uterums stomme av trä. Det är dock inte så vanligt. Grunden kan gjutas eller snickras i furu. Taket kan också glasas in med härdat isolerglas. Öppningsytorna kan ha utåtgående aluminiumdörrar, vikdörrar eller skjutdörrar. Vi hjälper dig att skapa ditt måttanpassade uterum efter dina önskemål.

Bygga Altan?

Alla stora saker börjar i tanken. Vi hjälper dig både att visualisera och bygga din altan. Här kan du få tips och råd inför ett bygge av en altan.


Nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad, lokalanpassning och renovering

renovering och lokalanpassning

Många är vi som har drömt om att få bygga ett hus från grunden. Här kan du få råd och tips på hur man kan bygga ett hus från grunden.

Lokalanpassning innebär helt enkelt att man förändrar de befintliga lokaler till t.ex. ett kontor eller ett badrum. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och försöker undvika att störa i din befintliga verksamhet.


Fönsterbyte och fönsterleveranser

fönster och fönsterleveranser

Efterfrågan på fönster och fönsterbyte har gjort att vi skapat www.primafonster.se enbart för det här ändamålet. Här kan du se både priser och de olika fönstermodellerna. Vi levererar olika fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar till våra projekt såväl till andra företag och privatpersoner.


Takläggning

Takläggning

Människan har alltid behövt ett tak för att skydda sig. Ett varierande klimat med hårda vintrar, stormar och regn förkortar livslängden på ditt utetak. Ett läckande utetak kan medföra stora skador på fastigheten. Man bör därför regelbundet se över sina tak för att i tid kunna genomföra åtgärder för att undvika kostsamma skador. Takomläggning är en stor och viktig investering. Vi strävar alltid efter rätt materialval och för att kunna täcka in samtliga efterfrågade arbeten med olika taktyper. Självklart arbetar vi enligt Boverkets byggnadsregler, anpassat för de krav som är lämpliga för just ditt tak. Läs mer fakta om plåttak


Magiska innertak

magiskt innertak / undertak

Magisk innertak / undertak är helt enkelt ett värmekrympbar PVC-folie eller polyesterväv som man värmer under installationstiden när den är upphängd i taket och som man sträcker ut maximalt. Magiska undertak kan med fördel användas i restauranger, hotell, bilsalonger, i foajéer, diskotek, och som snyggt och innovativt inredningsdesignad rum. Användningsområden är oändliga och det är endast din fantasi som sätter gränser.

Får vi lov att inspirera dig?


VVS

VVS arbeten

VVS betyder Värme, Ventilation och Sanitet. Vi har rörläggare, rörmokare som installerar i våra projekt. Vid större projekt anlitar vi samarbetspartners. Ofta handlar det om att installera värmepannor, rördragningar, bygga värmeslingor i golv och värmeelement. När vi bygger tar vi ansvar för hela byggprocessen.


Elinstallationer

elinstallationer

De flesta hus har dragen El. Vi har egna elektriker som ansluter, kopplar loss elektrisk utrustning i hemmet och arbetsplatsen. Vi arbetar med både starkströmsanläggningar (vägguttag och kraftledningar) och svagströmsanläggningar (datanät, larm o.s.v) så säkerhet, hållbarhet och kvalitén måste garanteras.

Vi är certifierade för Fibaro smart hemsystem. Det innebär att vi kan installera och ge bästa råd när man ska anpassa sitt smarta hem, men även vilka möjligheter man har för framtiden. Du kanske vill styra din takbelysning, installera rörelsesensorer, justera värme och göra det på distans, för att nämna några av sakerna.


Putsning och murning

Putsning och murning


Målning

Målning